Izjava o upravljanju podacima i informacijama

Lični podaci koji se dostavljaju Csali Hungaria Kft U toku korišćenja vebshop-a, postupa se poverljivo i ne otkrivaju se ni jednoj drugoj strani osim transportne kompanije. Tokom pregledavanja veba, tehničke informacije se snimaju u statističke svrhe. (IP adresa, trajanje posete, itd.).

Csali Hungaria Kft, opravdava ove podatke na pravno vjerodostojan način i prosljeđuje ih vlastima u opravdanim slučajevima. Da biste koristili ovu uslugu, morate omogućiti kolačiće. Ako ne želite da dozvolite kolačiće, možete onemogućiti postavke pregledača. Ako onemogućite kolačiće, neke funkcije usluge su samo djelomično ili potpuno nedostupne. Kolačić je datoteka koju server šalje korisničkom pretraživaču i pohranjuje se na računaru korisnika. U kolačiću se ne čuvaju lični podaci. Podatke zabeležene tokom narudžbe koristi Csali Hungaria Kft. Podaci o fakturi narudžbe dostavljeni od strane svakog informacionog sistema na vebshopu evidentiraju se sa podacima dostavljenim tokom podnošenja naloga i čuvaju se za period određen važećim Zakonom o računovodstvu.

Kupovina je predmet registracije, a podaci koji se dostavljaju prilikom registracije se čuvaju do brisanja zahteva. Tokom registracije se snimaju sledeće informacije: e-mail adresa, korisničko ime, lozinka, ime, telefonski broj, adresa. Pored toga, za narudžbe za registrovani račun biće evidentirani sledeći podaci: skladištenje: prethodne kupovine (identifikacija, datum narudžbe, ukupan iznos, status narudžbe, lista naručenih proizvoda), podaci za prijavu (lozinka u šifrovanom obliku) za registraciju . Nakon što kliknete na link na veb stranici, podaci će se odmah obrisati. Podaci o kontaktnim informacijama naše službe za korisnike brišu se u roku od 3 radna dana.

Možete se pretplatiti na nevsletter kada naručite ili na vebshopu. Pretplata je moguća samo sa pravom adresom e-pošte. Nakon što pošaljete pretplatu, sistem će poslati link za potvrdu (veb adresu) na adresu e-pošte koju ste naveli i možete je potvrditi ili potvrditi klikom na nju. Klikom na veb adresu za potvrdu pristajete na slanje biltena. Csali Hungaria Kft pruža poverljive podatke. Otkazivanje pretplate na nevsletter se nalazi na dnu svake e-poruke koju šaljete klikom na link za odjavu ili zahtevom za kontakt informacije za službu za korisnike. Nakon što kliknete na link za poništavanje pretplate na e-mail adresu, adresa e-pošte i podaci koji se s njom povezuju biće odmah obrisani sa mailing liste. Podaci o kontaktnim informacijama naše službe za korisnike brišu se u roku od 3 radna dana.

Sadržaj biltena koje šaljete skreće pažnju na njihove trenutne informativne akcije i informacije. Nećemo otkrivati informacije koje pružate trećim licima i nećemo dostavljati ponude treće strane na adresu e-pošte koju navedete.

Možete se žaliti na privatnost na:

Nacionalna uprava za zaštitu podataka i slobodu informacija

Poštanska adresa: 24000, Subotica

Adresa: Georgija Dimitrova 2a

E-mail: magicmaggotserbia@gmail.com

Telefon: +381 648485888

URL: http://magicmaggot.rs